05.05.2020 300

Günden güne büyüyerek ve popülerleşerek ahlak, düzen, başarı ve disiplinli eğitim konularında birinci olma hedefini gerçekleştirmek üzere olan okulumuz, 2012 yılında Haymana İmam Hatip Ortaokulu adı ile eğitim-öğretim hayatına 18 öğrenci ile başladı. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında TEOG Sınavında her iki dönemde de ilçe 1.si olan okulumuz,bundan sonraki yıllarda elde ettiği başarıların ve kaliteli eğitiminin sonucu olarak Haymana'da popülerliğini ve öğrenci sarısını arttırmıştır.

İlçemiz Güzelcekale Mahallesine kayıtlı olan Şehidimiz Ali KOÇ'un ismi 2016 yılında yapılan bir törenle okulumuza verilmiştir. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Okulumuz imanlı, ahlaklı, terbiyeli, bilgili nesiller yetiştirmeye devam edecektir.