Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı  (DÖGEP)  toplantısı yapıldı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) toplantısı yapıldı.

03.12.2018 239

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce  bu yıl ilki düzenlenen DKAB Öğretmenleri  Gelişim Programı ( DÖGEP) toplantısı 27 Kasım 2018 Salı  günü saat 14.00’de ilçemiz  İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulları Meslek Dersleri Öğretmenleri katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Okulumuz tarafından e-okul, mebbis, e-kurs, e-pansiyon, mebdes, dinogretimi.gov.tr, EBA uygulamaları, dinogretimiokullar.meb.gov.tr vb. elektronik ortamların tanıtımı da yapılarak Kasım ayı faaliyet konusu olan “  Öğretmenlik mesleğinin vazgeçilmezlerinden  olan ´´sevgi´´ , ´´şefkat´´ , ´´merhamet´´ , ´´saygı´´ , ´´azim´´ , ´´kararlılık´´ , ´´sabır´´ , ´´sebat´´ ve ´´fedakarlık´´ değerleri ve kavramları’’ hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

03-12-201803-12-2018