Haymana Şehit Ali Koç İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sosyal ve kültürel yönden zenginleşen, dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, yenilikleri takip etmekle birlikte yeniliklerin öncüsü olan, özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen,mevcut değerleri ileriye taşıyabilen, ülkesine ve çağına sorumlu bireyler yetiştirmekle beraber; çalışma ortamı, öğrenci başarısı ve davranışları ile çevresine örnek teşkil eden bir imam hatip ortaokulu olmaktır.

Misyon: Biz başarıyı hedefleyen, araştıran, sorgulayan yetenekleri ön plana çıkaran, Sağlam karakterli, hoşgörüyü benimsemiş, Bilgiye dayalı bir yaşamda kendi değerlerini yaratabilen, Sağlam karakterli, sevgi ve hoşgörüyü benimsemiş, Evrensel ve ulusal değerleri benimsemiş, Mevcut değerleri ileri taşıyabilen bireylerin yetiştiği, kültürel ve akademik alanda başarılarla adından söz ettiren bir imam hatip okul olmak.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://haymanaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. ANKARA CAD. 12 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 3B HAYMANA / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım HER SAAT BAŞI ANKARA´YA OTOBÜSLER BULUNMAKTADIR. OTOBÜS YAZIHANESİ TELEFONLARI HAYMANA: 0 312 658 10 02 ANKARA: 0 341 00 50

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE. ANKARAYA 75 KM